Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاسی فردا- جریان‌های سیاسی اصلاح طلب از هر فرصتی برای ضربه وارد کردن به طیف‌های اصولگرایی استفاده کرده و همواره تلاش دارند تا از اتفاقاتی که در این حوزه روی می‌دهد به نفع خود بهره برداری داشته باشند و از این نمد برای خود کلاهی ببافند.

در این میان موضوع شکایت دکتر قالیباف از میرسلیم که درپی اتهامات بی پایه و اساس او انجام گرفت موجب شده تا هرازگاهی اصلاح طلبان از فرصت به دست آمده استفاده کرده و تمامی جریان اصولگرا را به اختلاف و تفرقه متهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اینکه اقدام میرسلیم در اتهام زنی به رئیس مجلس امری نکوهیده و اشتباهی بزرگ بود بر همگان روشن شده و ان شاالله دستگاه قضایی در این زمینه با قاطعیت پاسخ لازم را با برگزاری دادگاه صالح خواهد داد، اما در این میان برخی اظهار نظر‌های اصلاح طلبان برای ایجاد تشتت و تفرقه بیشتر قابل تامل است.


پروانه سلحشوری نماینده دوره دهم مجلس شورای اسلامی در گفت و گویی با ایرنا از بالاگرفتن اختلافات در جریان اصولگرایی گفته و نتیجه گیری کرده که این اختلاف به انشقاق ختم شده است. وی در بخشی از این گفتگو اشاره کرده: «به نظر من این اختلافات و شکایت از میرسلیم فراتر از اختلافات اصولگرایان با هم است. بحث شخصیت حقوقی نمایندگان مجلس مطرح است که با این رویکرد ریاست مجلس تضعیف می‌شود. مسئله دیگر عملکرد افراد در مسئولیت‌هایی است که بر عهده داشته‌اند. همه آقای میرسلیم را به عنوان فرد سلیم النفس و از لحاظ اقتصادی پاک‌دست می‌شناسند و در حوزه تخصصی خود هم فرد متخصصی هستند؛ بنابراین نباید چنین فردی در مجلس منزوی شود و مدارکی ارسالی او به قوه قضاییه باید بررسی شود. من به شخصه از اینکه آقای میرسلیم رئیس کمیسیون صنایع نشد متعجب شدم.»


این اظهارات درحالی بیان می‌شود که گوینده به دنبال مظلوم نمایی و بیان وجه مثبت میرسلیم بوده و خواسته تا از این طریق شکایت رئیس مجلس از اتهامات وی را ناشی از غرض‌هایی سیاسی و اختلافات اساسی عنوان نماید. درحالی که هیچکس منکر سابقه و فعالیت‌های میرسلیم نبوده و در این مورد خاص که اتهام زنی او به رئیس مجلس صورت گرفته، قالیباف نیز برای احقاق حق و شفاف شدن این اتهام از قوه قضائیه خواسته تا به موضوع ورود کرده و برای مردم این موضوع را روشن نماید.


سلحشوری از عدم انتخاب میرسلیم به عنوان رئیس کمیسیون صنایع هم متعجب شده، درحالی که در انتخاب کممیسیون‌ها تنها ملاک و مرجع تخصص و توانمندی افراد بود و هیچگونه فشاری از هیچ طیفی برای انتخاب افراد صورت نگرفت و این صحبت نماینده سابق مجلس تنها برای مظلوم نمایی و اینکه در حق میرسلیم اجحافی صورت گرفته بیان می‌شود و نوعی شیطنت در این اظهارات در جهت تفرقه افکنی در بین اصولگرایان دیده می‌شود.


سلحشوری همچنین در بخش دیگری از این گفتگو از به حاشیه رانده شدن احزاب قدیمی اصولگرا گفته و گفتمان نواصولگرایی را در مقابل آن برشمرده و عنوان کرده این جریان به دنبال کنارگذاردن جریان‌های اصولگرای سنتی است. آنجا که می‌گوید: «همه افرادی که در مجلس مقابل هم ایستادند و دچار اختلاف شده‌اند اصولگرا هستند و موتلفه هم به عنوان جریان قدیمی اصولگرا به نوعی به عنوان پدر معنوی این جریان شناخته می‌شود، اما بنظر می‌رسد نواصولگرایی توانسته حتی جوانان موتلفه را هم جذب کند؛ بنابراین جریان نواصولگرا درصدد حذف شخصیت‌های منتقد در مجلس است.»


این جمعبندی که جریان نواصولگرایی توانسته با جذب جوانان از احزابی نظیر موتلفه درصدد حذف شخصیت‌های منتقد در مجلس است نیز از آن دست حرف‌های خنده داری است که هیچ خریداری ندارد. جریان نواصولگرایی با گفتمانی تازه و به روز، خود را در معرض انتخاب تمامی مردم قرار داده و به هیچ عنوان جبر و فشاری برای دعوت افراد به این بینش و نگاه وجود ندارد. حال اگر افرادی با گرایش‌های فکری مختلف به این جریان بپیوندند به هیچ عنوان تخریب و حذف سایر جریان‌ها تلقی نمی‌شود و در سطرسطر سخنان سلحشوری به آسانی از تفرقه افکنی و ایجاد شبهه در اذهان مردم برداشت می‌شود. جریان نواصولگرایی هیچگاه به دنبال تخریب و تضعیف سایر جریان‌های اصولگرایی نبوده و در گفتمان خود، به روز بودن و تجزیه و تحلیل مسائل براساس واقعیات جهان امروز را در دستور کار دارد و با حفظ پایه‌های اصلی این تفکر، پیام تازه و جدیدی را برای جریان اصولگرایی به دنبال داشته که تا به امروز علاقه‌مندان زیادی رابه ویژه از نسل جوان جذب خود کرده است.


سلحشوری در این گفتگو از منظر یک ناجی و مصلح وارد شده و با بیان اینکه از شرایط موجود مجلس احساس خطر کرده می‌گوید: «با این حال من این مسئله را فراتر از اصولگرایان می‌دانم و برای به خطر افتادن ماهیت و استقلال مجلس و سلب آزادی عمل از نمایندگان با این رویکرد قالیباف اعلام خطر می‌کنم. با این رویکرد حذفی حتی نمایندگان مجلس هم اجازه انتقاد و نقد نخواهد داشت. در این وضعیت رسانه‌ها و مردم که معلوم است چه سرنوشتی پیدا خواهند کرد.»
جهت اطلاع ایشان باید گفته شود که نه تنها رویکرد دکتر قالیباف بلکه قالب نمایندگان مجلس یازدهم هم برمبنای نقد از درون استوار است و بر این مبناست که ایده‌ها و نظرات جدید رشد و تبلور یافته و می‌تواند به بلوغ برسد. متاسفانه طیف اصلاح طلب هیچگاه نخواسته نگاه منطقی و شفافی به جریانات سیاسی کشور داشته باشد و از هر فرصتی برای تخریب جناح مقابل استفاده می‌کند وبا القاء اختلاف و دشمنی در اردوگاه اصولگرایان به دنبال هویت بخشی به خود است. درحالی که مردم دیگر از این پیام‌های مشمئز کننده آگاه شده اند و می‌دانند اساس و پویایی هرساختاری نقد و نقدپذیری و اصلاح امور است و این اتفاق در مجلس یازدهم در عین برادری و همراهی در حال انجام است تا امورات مردم همانند مجلس دهم بر زمین نماند.


این نماینده اصلاح طلب مجلس دهم اشاره‌ای هم به موضوعات اقتصادی در گفتمان نواصولگرایی داشته و آن را با اقتصادی لیبرالی مقایسه کرده و آن را همسو با سیاست‌های اقتصادی غرب عنوان می‌کند. سلحشوری می‌گوید: «بنظر می‌رسد این نگاه جدید که تحت عنوان نواصولگرایی در کشور راه افتاده از یک طرف شعار مبارزه با غرب می‌دهد و دیگران را متهم می‌کند، اما خود به نوعی به یک اقتصاد لیبرالی و نولبیرالی غربی معتقد است. درواقع این جریان فراتر از بحث‌های پوپولیستی در حال حرکت اقتصادی است تا در کنار قدرت سیاسی قدرت اقتصادی را هم تسخیر کند.»
آیا توجه به موضوع و دغدغه‌های اقتصادی و معیشتی مردم که این روز‌ها کمرشان از سیاست‌های اشتباه و نادرست اقتصادی دوستان شما خم شده توجه به اقتصاد لیبرالی است؟ آیا پیگیری مطالبات رهبر انقلاب در حوزه بهبود معیشت مردم و توجه به اقتصاد درونزا و ملی از سوی مجلس یازدهم اقتصاد نولیبرال غربی تلقی می‌شود؟ تا چه زمان مردم باید منتظر تحقق وعده‌های توخالی شما در حوزه اقتصادی باشند و تا کی بایستی شاهد رشد افسارگسیخته قیمت‌ها در این بازار آشفته بمانند؟ تا دیروز که جریان اصولگرا متهم به اقتصاد مبتنی بر شرق بود و حالا که تیرشان به سنگ خورده از اقتصاد لیبرالی و غربی در اتهام زنی به آن استفاده می‌شود. به نظر می‌رسد این حنا دیگر رنگی ندارد و شنونده عاقل‌تر از آن است که این حرف‌ها و تهمت‌ها بتواند بر آن اثر بگذارد. مردم راه خود را در انتخاب مدیران پاکدست وشایسته انتخاب کرده اند و منتظر هستند تا به لطف خدا تدابیر اندیشیده شده در این مجلس با همراهی دولت به سرانجام برسد. در موضوع اختلافات پیش آمده در جریان اصولگرا نیز با عنایت به قانونمدار بودن بزرگان این طیف و همراهی و برادری موجود در تمامی بخش‌های آن، قانون حرف اول و آخر را خواهد زد و همه از آن تمکین می‌کنند تا چهره طعنه زنندگان و بدخواهان بیش از همیشه بر مردم روشن و عیان شود.

منبع: فردا

کلیدواژه: پروانه سلحشوری نماینده مجلس دهم میرسلیم قالیباف جریان اصولگرا جریان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۳۷۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدعلی محسنی‌ بندپی، نماینده نوشهر و چالوس در مجلس، در خصوص اینکه چرا اقتصاد و معیشت مردم روزهای خوبی را سپری نمی‌کند به «منیبان» گفت: مولفه‌های زیادی باعث شده تا حال و روز اقتصاد ایران و به تبع آن معیشت مردم نامساعد شود. اگر از نقش تحریم که خیلی هم مهم است بگذریم مولفه روی کار آوردن افراد متعهد که تخصص‌شان نیاز کشور است آن‌طور که باید و شاید عملی نشده است.

او در گفتگو با منیبان، افزود: باید سیاسی‌ کاری را در کشور کنار گذاشت. معنی ندارد فردی که متخصص است و دلش برای ایران می‌سوزد را به خاطر اینکه افکارش با افکار دولت در زاویه است کاملاً از خدمتگزاری محروم کنیم.

عضو مجمع نمایندگان استان مازندران تصریح کرد: ما باید در گزینش مدیران یک اصل را رعایت کنیم و آن هم اعتقاد فرد به نظام جمهوری اسلامی ایران است. اگر در برخی مباحث فکری، فرد با مدیران ارشد و تصمیم‌ گیر دولت اختلافاتی داشت نباید کنار گذاشته شود چون همه ایرانی هستیم و رشد و شکوفایی کشور و بهبود سطح زندگی مردم را می‌خواهیم. در دست داشتن قدرت نباید ابزاری برای خودی و غیرخودی کردن افراد در پست‌های مدیریتی شود.

محسنی‌بندپی اظهار کرد: ایران کشور پر منابعی است اما مدیریت بر منابع یکی از مولفه‌های هنرنمایی مدیر است. مدیریت منابع کار ساده ای نیست اتفاقاً حالا که اقتصاد ما مشکل دارد باید مدیران هنرمند، توانا و با افکار مختلف بر سر کار بیایند.

نماینده نوشهر در مجلس گفت: من در شکل‌گیری وضع موجود مجلس یازدهم را مقصر می‌دانم و یکی از انتقادات من به این مجموعه که خودم یکی از آن افراد هستم تمرکز زیادی بر تصویب قوانین و غفلت از نظارت است. ما در مجلس با دولت رودربایسی‌هایی داشتیم که حقیقتاً قابل قبول نبود.

او افزود: در مجلس یازدهم جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می‌شدند و هنوز هم این ضرورت حس می‌شود. در دولت وزرایی روی کار هستند که واقعاً کارآمدی آن‌چنانی برای کشور و مردم ندارند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تصریح کرد: مجلس یازدهم از ابتدای کارش موضوعات اقتصادی را در دستور کار خود قرار داد و واقعاً رفتیم به سمتی که بی‌عدالتی‌ها را شناسایی و برای رفع آن تلاش کنیم ولی اولویت‌بندی‌های دولت توام با اشکال بود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902952

دیگر خبرها

  • ایزدخواه نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • پس لرزه ادعای نماینده تندرو مجلس درباره روابط جنسی در ترکیه /روابط با کشور همسایه به مشکل می خورد؟
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • ویژگی‌های یک نماینده شایسته در مجلس چیست؟
  • نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد