Web Analytics Made Easy - Statcounter



پروانه سلحشوری گفت: امیدی به قرنطینه شهرها توسط دولت و مسئولین نیست و بهترین راه پیشگیری قرنطینه اختیاری و خانوادگی و فردی است.

پروانه سلحشوری نماینده مردم تهران در مجلس در گفتگو با اصلاحات نیوز در رابطه با موضوع قرنطینه شهرهای پرخطر و آلوده به ویروس کرونا گفت: قرنطینه ی شهرهای پرخطر بستگی به یک سری اطلاعات اولیه دارد که دردسترس ما نیست و از طرف دیگر ما بی‌ خبر از شدت بیماری‌ هستیم اما در مواجهه با بیماری کرونا باید از تجارب کشورهایی که در مواجه با کرونا عمل کرده اند استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چین جمعیتی بالغ بر پنجاه میلیون نفررا قرنطینه کرد و درعین حال توانستند کمتر از ده روز بیمارستانی هزار تخته خوابی مجهز مخصوص کرونا را بنا کنند که برای ما این جور چیزها در حد یک رویاست چون نه توانمندی آن را داریم و نه نهادهای همدلی داریم که به کمک هم بشتابند و از همه مهمتر اینکه اکثر جامعه ما از مردم گرفته تا مسئولین آن را جدی نگرفته اند ،مثال بارز این موضوع خود معاون وزیر بهداشت و درمان است که مبتلاشد. خلاصه اینکه امیدی به قرنطینه شهرها توسط دولت و مسئولین نیست و بهترین راه پیشگیری قرنطینه اختیاری و خانوادگی و فردی است.

وی افزود: از زحمات وزارت بهداشت،مجموعه پزشکان،مجموعه مادر بیمارستان که از هیچ تلاشی فروگذار نکرده اند بسیار تشکر میکنم.

سلحشوری در ادامه گفت: از مسئولین انتظار می‌رود که تبعیض و ویژه بودن خود را کنار بگذارند و اولویت استفاده از ماسک و کیت و سایر اقلام را به مردمی بدهند که دارای علایم بیماری هستند.اگر کسی به این بیماری مبتلا شده در وهله‌ی اول برای ایشان آرزوی سلامتی میکنم اما ضرورت اینکه بخواهد این موضوع را خبری کند، اصلادرست نیست و ما شاهد بودیم که بعد از پخش دو سه تا کلیپ این چنینی با واکنش جامعه و برخورد مردم روبه رو بودیم و دیگر این کار زشت ادامه نیافت.

این نماینده مجلس در پاسخ به اینکه کدامیک از بیمارستان ها آمادگی پذیرش بیماران مبتلا به کرونا را دارند گفت: من کاملا آگاهم که الزاما همه‌ی بیمارستان ها نمی‌توانند پذیرای بیماران کرونایی باشند مانند بیمارستان مسیح دانشوری که مخصوص بیماری های ریوی و تنفسی است. به نظر من همه بیمارستان ها نباید به کرونا تخصیص داده شود مگر اینکه بیماری خیلی شایع و فراگیر شود و بیمارستان هایی که در حال حاضر داریم نتوانند حجم زیاد بیماران را پوشش دهند ولی بهتر است که بیمارستان های خاصی را برای بیماران کرونایی مشخص کنیم و شاید بتوان بخش های دیگر این بیمارستان ها مثل بخش قلب و… را تعطیل کرد که البته آن بیمارستان ها باید خودشان حالت ایزوله و قرنطینه داشته باشند.

سلحشوری در رابطه با دست ساز بودن ویروس کرونا و نامه اخیر محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور سابق به دبیر کل سازمان ملل گفت: در رابطه با دست ساز بودن ویروس کرونا بنده اطلاعی ندارم ولی دیدم که آقای احمدی نژاد نامه ای نوشته بود که این یک‌ جنگ بیولوژیک است،ولی حتی اگر این ویروس هم دست ساز باشد اگر خودمان می‌توانستیم درست پیش گیری کنیم، مبتلا نمی شدیم،تنها کشوری که پروازهایش را به چین ادامه داد ما بودیم حتی بعد اینکه ابتلا هم مشخص شد.

چین شاید بخواهد به خاطر رقابت های سیاسی و اقتصادی که با کشورهای دیگر دارد دنبال چنین اعمالی باشد روسیه هم سلاح بیولوژیک دارد ولی ما نباید زمینه را برای آن ها فراهم کنیم. ما خودمان به کرونا فرصت دادیم که ایران را به عنوان میزبان انتخاب کند و خودمان آن را به عنوان مهمان پذیرفتیم و بعد از آن هم جرات اطلاع رسانی ما در اوایل به شدت پایین بود تا جایی که مردم اصلأ نمی‌دانستند و وقتی همه گیر شد تازه متوجه شدیم،یعنی اینکه مسئولین ما متاسفانه به قدری عادت به پنهان کاری دارند که تا لحظه آخر چیزی نگفتند غافل ازاینکه این موضوع خود آنها و خانواده‌شان را نیز درگیر میکند.

وی در پایان گفت: یک عده ای در کشور ما در همه ی امور متوجه نیستند،از محیط زیست گرفته تا حوزه ی اجتماعی و اقتصادی،این ها متوجه نیستند که سوداگری و کسب ثروت و قدرت وسیله ای است برای انسان نه اینکه انسان وسیله ای برای آن ها،آن ها ناآگاهانه خودشان را هم در معرض خطر قرار میدهند و اینکه یک جامعه ای که نسبت به آن مسئولیت دارند را بسیار در معرض این آسیب ها قرار میدهند ،مسایل اجتماعی و حوادث و اتفاقاتی که در قالب اجتماعی رخ میدهد یک‌ کل به هم پیوسته است و این کل به هم پیوسته در نهایت ما را به این میرساند که ناکارآمدی و ضعف مدیریتی در کشور ما روز به روز خودش را بیشتر نشان میدهد و الان به مرحله ای رسیده است که جان مردم را گرفته است.

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۵۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: کنگره ملی سوختگی، دوم و سوم خردادماه امسال به میزبانی رشت برگزار می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، رامیار فرزان امروز در نشست خبری دوازدهمین کنگره کشوری سوختگی در رشت، اظهار داشت: تاکنون 361 مقاله در این کنگره دریافت شده که 178 مقاله تایید، 48 مقاله برای ارائه شفاهی و 130 پوستر نیز در آن پذیرفته شده است.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان سوختگی را یک بیماری بسیار شایع دانست که افراد زیادی درگیر آن می‌شوند، افزود: 90 تا 95 درصد سوختگی‌ها قابل پیشگیری هستند.

رئیس دوازدهمین کنگره ملی سوختگی با بیان اینکه این کنگره، دوم و سوم خردادماه امسال به میزبانی رشت برگزار می‌شود، گفت: تمامی مقدمات لازم برای برگزاری این کنگره با مشارکت بخش خصوصی و نخبگان علمی اعم از متخصصان، پرستاران و پیراپزشکان انجام خواهد شد.

محمد طلوعی فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و سوختگی و دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی نیز در این نشست با بیان اینکه سالانه 180 هزار مورد سوختگی در دنیا اتفاق می‌افتد، اظهار کرد: آمار سوختگی‌ها در کشورهای توسعه‌نیافته بیشتر است و علت بسیاری از سوختگی‌ها نیز فقدان زیرساخت‌های مناسب گرمایشی است.

به گفته دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی، اصلاح مصرف به ویژه در گاز، سوخت و دمای آب مصرفی در کاهش سوختگی‌ها موثر است.

طلوعی با اعلام اینکه در بیمارسان ولایت رشت به عنوان قطب درمان سوختگی، سالانه 500 مورد سوختگی داریم، خاطرنشان کرد: چهار برابر این بیماران با مراجعه به مرکز سوانح و سوختگی ولایت به صورت سرپایی درمان می‌شوند.

وی با اشاره به طولانی بودن و تحمیل هزینه‌های مالی و روانی ناشی از سوختگی، تصریح کرد: فرد سوخته تا سال‌ها تحت تاثیر قرار می‌گیرد و متحمل هزینه‌های روانی، اجتماعی و مالی می‌شود.

دبیر علمی دوازدهمین کنگره ملی سوختگی با بیان اینکه مردان بیشتر از بانوان درگیر سوختگی می‌شوند، گفت: بیشترین سنین سوختگی بین 10 تا 40 سال است و شایع‌ترین دلیل سوختگی‌ها نیز شعله‌ها هستند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • رشت میزبان دوازدهمین کنگره ملی سوختگی ایران شد
  • گفت‌وگوی مستقیم نامزدهای انتخابات با مردم در «فرصت انتخاب» و «نماینده مردم»
  • دولت تا سال ۱۴۰۸ از حق‌السهم فیبر نوری چشم‌پوشی می‌کند
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • صندوق سرمایه‌گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • تعهد اپراتورها برای پوشش فیبر نوری تا ۱۴۰۴